Ifj. Ivan Kmotrík elnök is a kispadon lesz a DAC-Slovan rangadón

By
Updated: október 25, 2020

Ahogy az már az elmúlt órákban is közöltük, 14 pozitív esetet regisztráltak a Slovan csapatában, amiért több játékos és az egész szakmai stáb is karanténban került. 

A Slovan a mérkőzés halasztását kérte, ezt viszont elutasították, ugyanis az LKÚ kézikönyve szerint ha van 13 negatív játékos, köztük egy kapus, a mérkőzés le kell játszani. A klub közleményben tudatta a szakmai stáb összetételét.

„A mai mérkőzésre az LKÚ kézikönyve alapján a pályára lépünk. A kézikönyv kimondja, hogy játszanunk kell, ha legalább 13 negatív teszttel rendelkező játékosunk van és köztük egy kapus. Az orvosi stáb mindent megtesz, hogy a legerősebb összeállításban léphessünk pályára.“ – áll a klub legújabb közleményében.

A kispadon ezúttal ott lesz a sportigazgató Richard Trutz, a junior csapat edzője, Stanislav Moravec, Németh Szilárd a junior csapat segítője, Peter Boroš a Slovan akadémiájának kapusedzője, Matej Balun az akadémia kondíciós edzője és ifj. Ivan Kmotrík elnök. „Ebben a pillanatban fontos az összefogás, elfogadni a tényeket és a nehéz helyzetben megtenni a maximumot a siker érdekében. Ezért döntöttem úgy, hogy a mérkőzés alatt a kispadon leszek, hogy személyesen fejezzem ki támogatásomat a csapat felé, és megmutassuk, hogy ebben együtt vagyunk, mint a klub és mint egy család. Jelenlétemmel meg akarom mutatni a csapatnak, hogy nem adjuk fel.“ – nyilatkozta ifj. Ivan Kmotrík.

A csapat játékosait még 12:30 órakor tesztelik, és az eredmények alapján áll össze a Dunaszerdahelyre utazó keret. A mérkőzésre 16:00 órakor kerül sor.

Fotó: skslovan.com