Négy érmet szereztek a Nyúl Kupán a bősi Oyama Dojo növendékei

By
Updated: apríl 8, 2024

Az elmúlt hétvégén, április 7-én került megrendezésre a Nyúl Kupa elnevezésű utánpótlás karate verseny Budapesten. A bajnokságon 320 karatéka képviseltette magát, 45 sportegyesületből, köztük a bősi Oyama dojo 8 versenyzője.

Kiss Hannának (Gyermek III, -30kg) a saját kategóriában nem volt ellenfele, így az eggyel nagyobb kategóriában indult, ahol az összes mérkőzését sikerült megnyernie. A döntőben találkozott klubtársával, Mészáros Effi Veronikával (Gyermek III, +30kg), végül Hanna állhatott a dobogó legfelső fokára és Effi ezüstéremmel tért haza a versenyről.
Petrik Dorka (Serdülő, -55kg) négy győztes küzdelem után aranyéremmel zárta a napot.
Nagy Sofia (Serdülő, +60 kg) két győztes meccs után sajnos a döntőben alulmaradt, így a dobogó második fokára állhatott fel.
Husvéth Bendegúz (Gyermek II, -35kg), Takács Márk (Gyermek II, -30kg), Magyarics Kristóf (Gyermek II, -30kg) és Csicsay Róbert (Serdülő, -45 kg) kemény küzdelmeket vívtak, de sajnos kiestek a selejtezőkben.
Sensei Darnay Barnabás tanítványai 2 aranyéremmel és 2 ezüstéremmel, valamint sok új tapasztalattal tértek haza Budapestről.