Tomislav Marić: „Ne álmodjunk Európáról!“

By
Updated: marec 5, 2016

1:1-es döntetlennel végződött a DAC – Rózsahegy mérkőzés, Horváth Béla góljára Miloš Lačný válaszolt. Nézzük az edzők véleményét.

Tomislav Marić (DAC):

Csalódottak vagyunk. 90 percen át irányítottuk a játékot, domináltunk. Természetesen érthető, ha egy olyan csapat, mint a Rózsahegy, helyzeteket dolgoz ki, és ők ezt ki is használták. Az egyenlítő találat után elvesztettük a koncentrációt, de volt elég helyzetünk, hogy a mérkőzést a mi oldalunkra fordítsuk. Sajnos a profi futballt pontokra játsszák, ma egyet szereztünk és kettőt elvesztettünk.

Szeretnék még egy dolgot elmondani. Szeretném megjegyezni, hogy a DAC-nak el kell felejtenie Európát. Arra kell koncentrálnunk, hogy tovább építsük a csapatot, hogy a jövőben egyre jobbak és jobbak legyünk. Nem tetszett, amikor a nézők – már nem első alkalommal – Antonio Asanovič pályára lépésekor fütyültek. Egy csapat vagyunk, egy klub, közösen kellene a köztudatba építenünk a DAC fogalmát. Ez a dolog viszont nem tetszett.

Ladislav Pecko (Rózsahegy):

A győzelmek után pontszerzési célokkal érkeztünk Dunaszerdahelyre. A mérkőzést aktívan kezdtük. 15 perc után feleslegesen hagytunk helyet a hazai csapatnak, amely szép gólt szerzett és felült a lóra. A másik oldalon, olyan helyezetek után, amilyenek Miloš Lačný előtt adódtak, egyenlítenünk kell. A második félidőben változásokat eszközöltünk, aktívabbak akartunk lenni. Mindkét csapat a saját oldalára akarta fordítani a mérkőzést, egészen a kiállításig. Ezután visszaálltunk és megőriztük a döntetlent.

Fotó: archív felvétel

pixbox_kertesz_ladislav

https://www.facebook.com/events/828403835283370