Aranyosmarótról igazolt görög támadót a DAC

By
Updated: december 15, 2022

Megvan a DAC első téli erősítése, a sárga-kékek leigazolták az Aranyosmarót görög támadóját, Ioannis Niarchost – közölte a klub honlapja.

Niarchos a görög Panathinaikos neveltje, 2020 őszén igazolt Szenicére, majd 2022 nyarán az Aranyosmarót csapatában folytatta. A 20 éves játékos remek őszi idényt zárt, 16 bajnoki mérkőzésen 5 gólt és 1 gólpasszt szerzett.

„Ioannis egy nagyon érdekes játékos számunkra – nemcsak tipológiai és gólérzékenységi szempontból, de a kora miatt is. Hosszabb ideje figyeltük, már a szenicei szerepvállalása idején is rendelkeztem információkkal róla. Az előretolt ék szerepkörében a rendkívüli kvalitású Nikola Krstović és a tehetséges Lukas Leginus szerepelt az ősz végén, így amikor felcsillant Ioannis megszerzésének a lehetősége, a klub érdeklődést tanúsított és úgy döntött, megkezdi a tárgyalásokat. Nagyon örülök, amiért sikerült őt leigazolni, mert a szezon őszi felének végén kiváló góllövő formában volt és több klub is komolyan érdeklődött iránta” – értékelte Niarchost Adrián Guľa vezetőedző.

Fotó: FC DAC

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.