A bősi futóklub tagjaival zajlott a 18. NN Ultrabalaton

By
Updated: máj 8, 2024

A hagyományokhoz híven ezúttal is a Bősi Futóklub tagjaival zajlott a 18. NN Ultrabalaton, amelyen a bősiek részéről négy csapat is rajzhoz állt, hogy teljesítse a 211 kilométeres távot. 

A részletekről a futóklub elnöke, Király Mátyás számolt be: 18. Ultrabalaton 2024-ben körbefutottuk! Egy megállíthatatlan, kiváló összetartó csapat, akik tudnak együtt, egymásért tenni küzdeni a közös célért. A csapat minden indulójának rendkívül sikeres volt!! Legyen az egyéni, páros vagy nagyobb létszámú csapatban teljesítés, a lényeg a siker élménye, a futás öröme, a 211 km leküzdése volt. Szinte már kötelezőnek tekintjük a Balaton meglátogatását és minden évben indítunk egy vagy több csapatot az Ultrabalatonon. Ezúttal mi négy felállást állítottunk össze a 211 kilométeres futásra, a négy csapat a következő:

KB megcsináljuk: Vegyes párosban Karácsony Krisztina, Janák Béla
Ki mit fut Bősi csapat: 8 fős csapattal Király Mátyás, Király Zsuzsa, Bodó Kata, Sándor Éva, Calin Ferenc, Stropko Péter, Jakus Dezsi, Torma Szabolcs
Csallóközi női 6-os: Hat fős női csapattal Nagy Buchinger Anita, Both Rita, Gróf Erika, Nagy Anita, Losonsky Silvia, Salamon Veroni elfutották magukat a kategória 3. fokára. Ilyen eredményt mind ez idáig még egyszer sem sikerült elérnünk.

Képesi Attila pedig egyéniben vállalta be a távot. A családja kíséretével beért a célul kitűzött 24 órán belül.

Fotó: NN Ultrabalaton

Karácsony Krisztina és Janák Béla

Képesi Attila

Csallóközi női 6-os