Öt éremmel zárták a IV. Eisberg Kiskun Kupát a bősi Oyama Dojo versenyzői

By
Updated: apríl 28, 2024

A bősi Oyama dojo karatékái április 27-én a IV. Eisberg Kiskun Kupa utánpótlás kyokushin karate bajnokságon vettek részt. A versenynek a kiskunfélegyházi sportcsarnok adott otthont, 61 sportegyesület több mint 440 versenyzője mérettette meg magát. A bősi Oyama dojo klubot 6 versenyző képviselte: Nagy Sofia, Petrik Dorka, Csicsay Róbert, Kiss Hanna, Mészáros Effi Veronika és Magyarics Kristóf.

A klub versenyzői közül először Csicsay Róbert lépett tatamira a serdülő fiú kategóriában. Róbertnek három küzdelme volt, amelyből kettőt megnyert, egyet pedig bírói döntéssel elveszített, így a dobogó második fokára állhatott fel.
Kiss Hanna és Mészáros Effi Veronika a gyermek III lány kategóriában versenyeztek. Mindkét lány ezüstéremmel gazdagodott a saját súlycsoportjában.


Magyarics Kristófnak a gyermek II fiú kategóriában 4 mérkőzése volt, amelyből egyet megnyert, de ez sajnos nem volt elég ahhoz, hogy a dobogóra felállhasson.
Petrik Dorka a serdülő lány kategóriában négy győztes mérkőzés után a dobogó legfelső fokára állhatott fel.
Nagy Sofia szintén a serdülő lány kategóriában indult, amiben két mérkőzése volt. Mindkettőt sikerült megnyerni, így ő is arany érmet szerzett a saját súlycsoportjában.
Kubicsek András és Kiss Csaba versenybíróként segítették a verseny lebonyolítását.

Sensei Darnay Barnabás tanítványai két aranyéremmel és három ezüstéremmel zárták a versenyt.

Fotó: Fekete Annamária