Radványi Miklós lett a hónap edzője

By
Updated: apríl 12, 2016

Elképesztő formát mutat Radványi Miklós csapata a cseh második vonalban, ennek eredményeként a dunaszerdahelyi tréner lett március hónap edzője.

Talán kevesen gondolták, hogy a tavasz legjobb csapata a cseh második ligában a Frýdek-Místek együttese lesz, melyet az ősz után az egyik kiesőjelöltként tituláltak. Tavasszal 5 mérkőzés után viszont minden más lett. Radványi Miklós vezetésével folyamatosan jöttek a győzelmek, a csapat pedig a biztos középmezőnybe tartozik. Ezért nem is meglepő, hogy március legjobb játékosa és legjobb edzője is a Frýdek csapatában található.

radvanyi_hosek

A kiváló eredmények után Radványi edző lett március legjobb edzője a cseh második vonalban, a legjobb játékos pedig szintén a Frýdek-Místek csatára, Petr Hošek lett.

A DAC-ból is jól ismert Petr Hošek ismét Radványi keze alatt játszik, nem is akárhogyan, öt mérkőzés alatt háromszor talált a kapuba, góljai viszont pontokat értek.

Az őszi szenvedés után télen komoly változások történtek a csapatban, az elvégzett munka is meghozta a gyümölcsét. Az 5 tavaszi fordulóból 13 pontot gyűjtöttek, többet, mint az egész ősz során.

Forrás: fnliga.cz

pixbox_kertesz_ladislav

https://www.facebook.com/events/828403835283370