104 játékos és 1300 euró a dunaszerdahelyi jótékonysági dartsversenyen

By
Updated: január 21, 2020

Első alkalommal rendezett jótékonysági darts versenyt a dunaszerdahelyi Cornisland Darts Club, amely a torna bevételével a szintén dunaszerdahelyi Dávidkát szerették volna megsegíteni. 

A torna részleteit Stefankovics Károly vázolta fel. „Gyönyörű létszámban jelentek meg a dartsosok. 52 páros regisztrált tehát 104 játékos vett részt különböző klubokból, akikkel jó kapcsolatot ápol a Cornisland DC. Többek közt: DC Čalovec/Medyercs, DC Érsekújvár, DC Vágsellye, DC Kéty, JDC Jánossomorjai DC, de voltak játékosaink Lévárol és Pozsonyból is. Természetesen Csallóköz és dél-nyugat Szlovákia különböző részeiről is. Legnagyobb létszámban a hazai Cornisland DC játékosai jelentek meg aminek nagyon örülünk.

1300 eurót sikerült összegyűjteni Dávidkának és ezért nagy köszönet minden egyes dartsosnak. A darts közösség ismét bebizonyította hogy képes az összefogásra. A befolyt összeget átadtuk Dávidka édesapjának Herceg Mariánnak. Szeretném megköszönni klubtársaimnak Bugár Sanyinak, Szigeti Gergelynek, hogy a szervezési hármasfogatunk ilyen olajozottan működöt. Nagy köszönet a Venezia Franto guesthouse csapatának a lebonyolításért. Külön köszönet Karaffa Attila alpolgármesternek, hogy tiszteletét tette nálunk“ – zárta értékelőjét Stefankovics Károly.

Végeredmény:
1. Keszi/Paál (Naszvad/Komárom)
2. Unger/Erkedi (JDC)
3. Szigeti/Stefankovics (CDC)
3. Bohuš/Hlavatý (DC Megyercs/DCNZ)