Gól nélküli rangadó, pontot hozott a Slovan otthonából a DAC

By
Updated: december 12, 2021

Három győztes mérkőzés után döntetlenezett a DAC, a sárga-kékek az ősi rivális Slovan otthonából hozott el egy pontot. 

December hónap mérkőzéseként emlegették a találkozót, a pályán viszont nem egy nagy rangadó zajlott. A 7. percben Schäfer András került helyzetbe, lövését Chovan lábbal védte. A kipattanót Balić küldte kapura, de Chovan helyére. Az első félóra már helyzetet nem hozott.  Mezőnyfölényben játszott a Slovan, de a DAC volt veszélyesebb a kapura, viszont a kezdeti helyzeten kívül a sárga-kékek sem brillíroztak.

A második félidőben sem változott a játék képe. A 60. percben Henty kapott indítást a bal oldalon, betört a kapu elé, passz helyett lövésre szánta el magát, a labdát Jedlička szögletre mentette. A 68. percben Hahn készítette le a labdát Balić számára, de gyenge lövését Chovan védte. Az utolsó 10 percben a kapu elé szegezte a Slovan csapatát a DAC, de előnyét nem tudta gólra váltani. A 91. percben Da Silva 25 méterről leadott lövését Jedlička bravúrral védte. A hosszabbítás után már az eredmény nem változott, a DAC pontot szerzett a Slovan otthonában. 

ŠK Slovan-FC DAC 0:0
Slovan: Chovan – Medveděv, Kašia, Abena, De Marco (76. Zmrhal) – Čavrić (90. Dražić), Agbo, Kankava, Weiss (Da Silva) – Henty, Mráz (76. Green)
DAC: Jedlička – Blackman, Kružliak, Muhamedbegović, Davis – Balić (73. Nebyla), Dimun – Sharani (81. Andzouana), Schäfer, Ciganiks – Hahn (89. Krstović)

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.