Rossi: Nem ez volt a legszebb győzelmünk

By
Updated: február 24, 2018

Kétgólos győzelmet aratott a DAC a Nagymihály felett, a sárga-kékek így már a táblázat harmadik helyére jöttek fel. Marco Rossi nem volt teljesen elégedett csapata teljesítményével, de fontos három pontot szereztek.

„Nem volt egy könnyű mérkőzés, nem lehetett érezni a táblázaton elfoglalt helyezést és a pontkülönbséget. A pályán nem azt csináltuk, amit korábban megbeszéltük és csapatunk legjobb góllövője, Erik Pačinda is hiányzott. Az első félidőben rossz döntéseket hoztunk, ennek ellenére volt néhány helyzetünk. A vendégeknek lehetőséget adtunk a helyzetre, Sulley lehetőségét viszont Macej remekül védte. A második játékrészben is voltak gondjaink, ennek ellenére szereztünk két gólt és kihagytunk egy büntetőt. Végül megérdemelten győztünk. Nem ez volt a legszebb mérkőzésünk, nem volt egy olyan szép, mint ahogy azt én vagy néhány szurkoló elképzelte, de a lényeg, hogy győztünk.“ – értékelte a találkozót az olasz vezetőedző.

A nagymihályiak trénere, Anton Šoltis a gólokat hiányolta csapatától. „Jó mérkőzést játszottunk. Az első félidő remek volt, jól szervezett játékot nyújtottunk. Sulley révén volt helyzetünk is. A második játékrészt is jól folytattunk, de ha nem szerzünk gólt, nem lehetünk sikeresek. A bekapott gól után kinyitottunk, egyenlíteni akartunk. Játékosainknak csak a befejezést róhatom fel, ezen kell dolgoznunk. Gratulálok a DAC-nak a győzelemhez.“