Telkiben készül a visszatérésre Priskin Tamás

By
Updated: apríl 5, 2016

Magyarországon kezdi meg a rehabilitációt Priskin Tamás, a válogatott és a Slovan Bratislava labdarúgója. A csatár csütörtökön esett át kisebb térdműtéten, s a rehabilitációt ezúttal nem a klubjánál végzi, hanem a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) telki edzőkomplexumában – közölte a blikk.hu.

„Nagyon remélem, hogy bejön, amit az orvosok mondtak, és 4-5 héten belül pályára tudok lépni. Lesz még néhány meccsünk a bajnokságban, s bízom benne, hogy az utolsó kettőre rendbe tudok jönni.“ – mondta Priskin a Digi Sport Reggeli Start című műsorában. „Nem Pozsonyba fogok járni rehabilitációra, a válogatottól kaptam segítséget, Telkiben gyógyulok majd. Ezúton is köszönöm az MLSZ-nek és a válogatott stábtagjainak a lehetőséget. Kíváncsian várom, hogy reagál a térdem a kezelésekre, bízom benne, hogy minden rendben lesz, és visszatérhetek a klubomhoz. Utána meglátjuk, hogy leszek, és hogy mik a tervei velem Bernd Storck szövetségi kapitánynak.“

Priskin Tamás a horvátok elleni válogatott mérkőzésen sérült meg, az 1:1-es döntetlennel végződő összecsapás félidejében cserélték le.

Fotó: MTI

https://www.facebook.com/events/828403835283370