Négy díjat zsebeltek be a HC DAC játékosai

By
Updated: jún 3, 2022

A Szlovák kézilabda-szövetség ezúttal is kihirdették az elmúlt év lejobb kézilabdázóit, a díjátadón taroltak a dunaszerdahelyi HC DAC játékosai, de a díjazottak között felvidéki kézilabdázó is megtalálható. 

Ezúttal pénteken, a pozsonyi NH Gate One hotelban tartották a díjátadót, amelyen a férfi és a női kézilabda legjobbjait díjazták. Kihirdették az év legjobb csapatát, egyénileg pedig az év játékosát, a 20 év alatti tehetséget, és a MOL liga legjobb játékosát díjazták.

A hét játékost számláló legjobb kezdőcsapatban a DAC csapatából a kapus, Oguntoye Viktória és a beálló Kristína Pastorková kapott helyet, de a jobb összekötő poszton a Mosonmagyaróvár kiválósága, Lancz Borbála is helyet kapott.

A MOL liga legjobb játékosának Bízik Rékát választották, a 20 év alatti tehetség pedig Pénzes Mónika lett. Az Év játékosa díjat pedig a Mosonmagyaróvár szlovák válogatott játékosa, Simona Szarková kapta.

„A Szlovák Kézilabda Szövetség minden esztendőben szavazást indít a legjobb teljesítményt nyújtó játékosokra összesen tíz kategóriában. A felsorolt jelöltek között több HC DAC játékos is szerepelt, és nagy büszkeséggel tölthet el mindannyiunkat, hogy négy kategóriában mi hoztuk el a díjat. Gratulálok a nyerteseknek, és köszönjük szépen szurkolóink támogató szavazatait!” – nyilatkozta a klub facebook oldalán Dr. Horváth Zoltán, a DAC elnöke.

Fotó: Slovak Handball

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.