A fiatal Tomasek Olivér a járási pingpong bajnok

By
Updated: máj 22, 2022

A koronavírus lecsendesedése után ismét megrendezésre került az egyéni járási bajnokság, melyen a dunaszerdahelyi járás játékosai vettek részt. A bajnokság során ezúttal fiatal titánok is megmutatták tehetségüket. 

Több, mint két év után rendezték meg ismét az egyéni járási asztalitenisz bajnokságot, melyre a dunaszerdahelyi járás játékosai nevezhettek be. A hagyományok szerint januárban került volna megrendezésre a torna, de akkor még a koronavírus közbeszólt. Ezúttal több, mint 40 versenyző vett részt a megmérettetésen, ahol egyéniben és párosban versenyeztek a játékosok. A tornán a játékosok egyéni és páros versenyszámban mérték össze erejüket. Végig izgalmas és színvonalas küzdelmek zajlottak az asztaloknál, kiváló mérkőzéseket hoztak az egyes döntők.

A párosok küzdelmében a finálét a Balogh/Novotný kettős vívta a Ftomin/Koprda párossal, a szoros küzdelemben 3:2-es győzelmet aratott Ftomin András és Koprda Péter. A harmadik helyeken a Horváth/Német és a Csápai/Viola párosok osztoztak.

Egyéniben Balogh Balázs jutott a döntőbe, miután 3:1 arányban győzte le Csiba Imrét, míg a másik ágon Tomasek Olivér 3:2 arányban múlta felül Ftomin Andrást. A fináléban végül Tomasek 3:0-ás győzelmet aratott Balogh Balázs felett.

 

Asztalitenisz járási bajnokság eredmények:
Egyéni: 

  1. Tomasek Olivér
  2. Balogh Balázs
  3. Ftomin András, Csiba Imre

Páros: 

  1. Ftomin/Koprda
  2. Balogh/Novotný
  3. Horváth/Németh, Csápai/Viola

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.