Kalmár és Ramirez a 19. forduló legjobb csapatában

By
Updated: február 17, 2021

Az elmúlt hétvégén elrajtolt a Fortuna liga tavaszi idénye, lezajlottak 2021 első bajnoki mérkőzései, melyek után kialakult a forduló legjobb kezdőcsapata. 

A Trencsén hatgólos mérkőzésen döntetlenezett a DAC csapatával, a Slovan Rózsahegyen ért el 0:0-ás eredményt. A zsolnaiak négyet rúgtak az Aranyosmarótnak, a Nagyszombat pedig a Szenicét múlta felül 1:0 arányban. A Szered-Nyitra találkozót a játéktér alkalmatlansága miatt későbbre halasztották.

A legjobb kezdőcsapatban ezúttal a zsolnai játékosok voltak fölényben, szám szerint négyen, 2-2 játékost adott a DAC, a Nagymihály és a Trencsén, végül pedig egy játékos a Nagyszombat csapatából került a legjobbak közé. A DAC együtteséből ezúttal Kalmár Zsolt és Eric Ramirez került a legjobbak közé, mindkét játékos büntetőből volt eredményes a 19. fordulóban. Kalmár Zsolt ráadásul már kilencedik alkalommal került a forduló legjobbjai közé, míg Ramirez számára ez volt a harmadik alkalom. A 19. forduló legjobb játkékosának a Trencsén támadóját, Hamza Čatakovičot válaszották.

A Fortuna liga 19. fordulójának legjobb csapata:
Rusov (Nagyszombat) – Vallo (Zsolna), Soler (Nagymihály), Kiwior (Zsolna), Javorček (Zsolna) – Demitra (Trencsén), Bednár (Nagymihály), iľko (Zsolna) – Ramirez (DAC), Kalmár (DAC), Čatakovič (Trencsén)

Fortuna liga, 19. forduló: 
Trencsén-DAC 3:3
Garamszentkereszt-Nagymihály 1:1
Rózsahegy-Slovan 0:0
Nagyszombat-Szenice 1:0
Zsolna-Aranyosmarót 4:1