Hivatalos: Már nem Vladimír Weiss a Slovan vezetőedzője

By
Updated: jún 8, 2022

Már nem Vladimír Weiss a Slovan vezetőedzője, a tréner mai nappal távozik a fővárosiak kispadjáról – közölte a Slovan honlapja.

„Először is szeretném megköszönni Weiss edzőnek az együttműködését és mindazt, amit a klubunkért tett. Megállapodtunk azonban, hogy azonnali hatállyal megszüntetjük az együttműködést. Többször említettük a klub gazdasági helyzetének stabilizálásának szükségességét. Weiss edző többször is kifejezte elégedetlenségét a jelenlegi játékoskerettel. Klubként azonban jelenleg nem vagyunk abban a helyzetben, hogy megengedhetnénk magunknak, hogy újra és azonnal újraépítsük a keretet, amihez nagy anyagi források kellenek. Elképzeléseink sajnos nem egyeztek meg ezen a ponton, ezért nem volt reális az edzőnek korábbi időszakban ajánlatot tenni a szerződés hosszabbításra. Végül útjaink elváltak, és a Vladimir Weiss számára minden jót kívánunk a jövőre nézve” – nyilatkozta a klub vezérigazgatója, ifj. Ivan Kmotrík.

Vladimír Weiss 2021 májusától irányította ismét a Slovan csapatát, amellyel két bajnoki címet és egy Szlovák Kupát nyert. Ráadásul 2021 őszén a csapattal a Konferencia-ligában szerepelt.

Fotó: skslovan.com

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.