Döntetlennel kezdett az Európa Ligában Radványi Miklós

By
Updated: jún 30, 2016

Döntetlennel kezdett az Európa Ligában Radványi Miklós együttese, a Spartak Miava az osztrák Admira otthonában ért el 1:1-es eredményt.

Megkezdte csapatával az európai kupaszereplést Radványi Miklós, aki az új idénytől a Spartak Miava együttesét irányítja. A tavalyi harmadik helynek köszönhetően az Európa Liga első selejtezőkörében léphettek pályára, a sorsolás után pedig az osztrák Admira Wacker lett az ellenfél.

Mivel a bécsi együttes stadionjának gyepét cserélik, így a mérkőzés a 80 kilométerre található St. Pölten modern stadionjában került megrendezésre.

A 34. percben egy labdavesztés után Bajrami került helyzetbe, aki 25 méterről a kapuba talált – 1:0. A félidő további részében rákapcsoltak a vendégek, több biztató helyzetet is kidolgoztak, de nem sikerült a kapuba találni.

A második játékrész elején az Admira került enyhe fölénybe, de Pekár és Sládek becserélése után feljavult a Miava támadójátéka és az egyenlítés is összejött. A 73. percben egy baloldali szöglet után a csapatkapitány Tomáš Kóňa talált a hálóba – 1:1.

Admira Wacker – Spartak Miava 1:1 (1:0)

Gólszerzők: Bajrami (34.) ill. Kóňa (73.)

Sárga lapok: Toth (58.), Vastic (64.) ill Ostojič (27.), Sládek (90.)

Admira: Siebenhandl – Zwierschitz, Wostry, Lackner, Ebner – Toth – Starkl (Pavic, 74.), Bajrami, Knasmüller, Spiridonovic – Monschein (Vastic, 59.)

Miava: Hruška – Beňo, Machovec, Ostojič, Mehremič – Bilovský (Marček, 89.), Kóňa – Kukoľ, Duga, Daniel (Pekár, 65.) – Kolár (Sládek, 64.)

https://www.facebook.com/events/828403835283370