Ismét éjjeli tűzoltóversenyt rendeznek Szentmihályfán

By
Updated: júl 14, 2020

Ahogy az elmúlt években megszokhattuk, augusztus első szombatjának éjjelén a szentmihályfai tűzoltóversenyé a főszerep, és ez idén sem lesz másképp, ugyanis augusztus 1-én megrendezésre kerül a Mayor’s Cup 2020-ra keresztelt összecsapás.
Szentmihályfa önkéntes tűzoltó testülete már negyedik éve hozza tető alá a környék egyik legszínvonalasabb megmérettetését, különleges látványelemeivel, külön értékelve a férfi, és női versenyrajokat, két-két, sport, és klasszik kategóriában.
A szervezőség mindemellett igyekszik minden évben megteremteni egy kellemes, kikapcsolódásra alkalmas légkört mind a csapatok, mind pedig az odalátogató közönség részére, vegyítve nem kis izgalommal a versenyzés kapcsán. A szervezőség gondoskodik az italokról, frissítőkről és az ételekről.
A különleges járványhelyzetre való tekintettel a szervezőség a verseny ideje alatt eleget fog tenni az aktuális járványügyi előírásoknak, és az esemény előtt egyeztetni fog az illetékes szervekkel.

A helyszínre látogatóknak, illetve a versenyre jelentkező rajoknak bővebb információ az esemény facebook oldalán található.