Ötöt rúgott a Pozsonyligetfalunak a DAC

By
Updated: január 15, 2022

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a DAC, a sárga-kékek 5:1 arányban múlták felül a második ligás Pozsonyligetfalu együttesét.

Már a 3. percben egy kipattanó labda után Kelemen Marko közelről talált a hálóba, ezzel megszerezve a vezetést a Ligeftalu számára. Nem tartott sokáig az előny, ugyanis Sharani beadása után Moumou már az 5. percben egyenlített – 1:1. A 17. percben Ciganiks ment el a bal oldalon, betört a tizenhatosba és lövése balról a hálóban kötött ki – 2:1. A 44. percben növelte előnyét a DAC, Dimun ugratta ki remekül Sharanit, aki a kaput lába között lőtt a hálóba – 3:1. A 68. percben Balić a védők között passzolt balra Fábry elé, akinek visszalőtt labdáját az érkező Krstović küldte a kapuba – 4:1. A 79. percben Balić labdát Krstović remekül kezelte le a tizenhatos vonalán, majd fordulatból a hálóba lőtt – 5:1. A 84. percben Krstović büntetőt harcolt ki, viszont Balić lövését Krížik kapus hárítani tudta, így az eredmény már nem változott.

A DAC következő ellenfele a magyar bajnok Ferencváros lesz, a találkozóra január 19-én, 16:30 órától kerül sor a MOL Arénában.

FC DAC – FC Pozsonyligetfalu 5:1 (3:1)
Gólszerzők: Moumou (5.), Ciganiks (17.), Sharani (44.), Krstović (68., 79.) ill. Kelemen (3.)
A DAC kezdőcsapata: Vantruba – Andzouana, Beskorovainyi, Kružliak, Ciganiks – Moumou, Dimun, Bögi, Nebyla – Krstović, Sharani
Cserék: Veszelinov – Muhamedbegović, Verlinden, Veselovský, Malý, Brunetti, Balić, Njie

 

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.