Marek Hamšík: A MOL Akadémia fantasztikus!

By
Updated: september 6, 2019

Másodszor tett látogatást a MOL Akadémián Marek Hamšík, aki részletesen megtekintette a dunaszerdahelyi létesítményt. A kiváló középpályás a klub honlapjának videóban elárulta, miért is érkezett Dunaszerdahelyre. 

„Szerettem volna megnézni, hogy néz ki a MOL Akadémia, amely hihetetlen, fantasztikus. Terveim között szerepel felépíteni egy futballakadémiát Besztercebányán, amely a Marek Hamšík nevet fogja viselni. Ezért szerettem volna körülnézni a MOL Akadémián, ötleteket szerezni és talán valami hasonlót felépíteni. Nem olyan nagyot, mint itt. Szeretnék segíteni a gyerekeknek, hogy a megfelelő körülmények között nőjenek fel, jó pályáik legyenek. Otthon érezzék magukat és semmi sem hiányozzon ahhoz, hogy egyszer jó futballisták legyenek Szerencsére a pályafutásom során kevés alkalommal váltottam klubot, ezért kellemesen meglepődtem, hogy mit sikerült itt felépíteni. Magasra sorolnám és le a kalappal. Tudjuk jó, hogy Dunaszerdahelyen egyedi a futballhangulat, szinte mindig teltház van a stadionban. Dunaszerdahelyen sikeres idők jöhetnek. Sok pénzt és időt invesztáltak a futballba, már csak jobb lesz.“ – vázolta fel látogatásának lényegét a szlovák labdarúgó, aki elárulta, mi kell ahhoz, hogy valaki sikeres játékos legyen.

„Mindig az volt az álmom, hogy profi futballista legyek, ez beteljesült. Mindent megtettem azért, hogy ez létrejöjjön. Minden edzést feláldoztam érte. Követni kell az álmokat, mindent megtenni érte és sikerülni fog. „