Köszönőlevelet küldött az MLSZ elnöke Világi Oszkárnak

By
Updated: jún 28, 2021

Hiába búcsúzott az Európa-bajnokságtól a magyar válogatott, mégis az egyik legjobb teljesítményt nyújtotta a tornán. A válogatott az F-csoportban Franciaország, Portugália és Németország ellen lépett pályára. A világbajnok francia csapat ellen 1:1-es, míg Németország ellen 2:2-es döntetlent ért el.

A válogatott egyik legjobbja volt a DAC középpályása, Schäfer András, aki kiváló teljesítményt nyújtott és a torna egyik felfedezettje lett. Ennek kapcsán az MLSZ elnöke, Csányi Sándor küldött köszönőlevelet a DAC tulajdonosának, Világi Oszkárnak – közölte a klub honlapja.

Tisztelt Világi Oszkár!

A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége ezúton mond köszönetet a klubnak és valamennyi munkatársának, akik munkájukkal lehetővé tették, hogy labdarúgójuk kimagasló teljesítményével segíthesse a válogatott elismerésre méltó Európa-bajnoki szereplését. Ez a kontinenstorna is megmutatta, hogy összefogással elérhetőek a közösen kitűzött célok és a magyar labdarúgás nemzetközi szinten is versenyképes lehet a legjobbak között is. Köszönjük a klubjukban végzett magas színvonalú munkát és kérjük, hogy a jövőben is segítsék a nemzeti csapatot céljai elérésében.

Budapest, 2021. június 24.
Üdvözlettel: Dr. Csányi Sándor, elnök

 

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.

https://www.facebook.com/events/828403835283370