Kikapott Homonnában, kiesett a kupából a DAC

By
Updated: október 18, 2022

Kikapott Homonnában és búcsúzik a Slovnaft Cup küzdelmeitől a DAC, a sárga-kékek 2:1-es vereséget szenvedtek a második ligás csapat otthonában. 

Nem indult rosszul a mérkőzés a DAC számára, a 10. percben Ramadan lövését Piroščáknak kellett védeni. A 24. percben viszont a hazaiak álltak közel a gólszerzéshez, Streňo lövése a kapufát találta el. A 27. percben vezetést szerzett a DAC, Ramadan beadását Leginus küldte a hálóba. Öt perccel később ismét Leginus került helyzetbe, de lövését Piroščák kapus védte. A második félidőben az egyenlítésért küzdöttek a hazaiak, ami a 60. percben össze is jött. Streňo passzolt Diaméhoz, aki a rövid oldalra lőtt, a labda pedig a hálóban kötött ki – 1:1. Folyamatosan fokozódott a hangulat a pályán, a 77. percben pedig vezetést szerzett a Homonna. Sedláček rosszul eltalált lövése végül Jurčišinhoz került, aki közelről nem hibázott – 2:1. A végén már többször is összetűzésbe kerültek a játékosok, ez pedig nem kedvezett a DAC számára. Végül a Homonna örülhetett a győzelemnek és a továbbjutásnak.

Slovnaft Cup 4. forduló:
FK Homonna – FC DAC 2:1 (0:1)

Gólszerzők: Diamé (60.), Juričišin (77.) ill. Leginus (27.)
Homonna: Piroščák – Zlacký, Kuc, Dzurík, Vasiľ – Vaľovčin (65. Komjatý), Komár (86. Jančo), Sedláček, Maťaš (76. Jurčišin) – Streňo (K), Diamé (86. Rypák)
DAC 1904: Veszelinov – Blackman (84. Andzouana), Kružliak, Muhamedbegovic, Ciganiks (90. Dimun) – Nebyla (84. Veselovský), Fazlagić, Kalmár (K) – Ramadan, Balogh (46. Krstović), Leginus

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.

https://www.facebook.com/events/828403835283370