Kétéves szerződést kötött tehetséges támadójával a DAC

By
Updated: júl 5, 2021

Újabb tehetséges játékossal hosszabbított a DAC, amely kétéves szerződést kötött Martin Rymarenkóval – közölte a klub honlapja. 

A 22 éves támadó már 2016-tól a DAC kötelékébe tartozik. Az ifjúsági korosztályok után Komáromban, majd az elmúlt két idényben Somorján szerepelt. Főleg az utolsó évad sikerült kiválóra, amikor is 14 gólt szerzett a II. ligában. A nyári felkészülést a DAC csapatával kezdte,

„Nagyon boldog vagyok, hiszen lényegében itt nőttem fel. A vezetőedzővel és a sportigazgatóval való beszélgetések után közös megegyezésre jutottunk. Az edző elmondta, biztosan megadja nekem az esélyt a felkészülés során, és végül csak rajtam múlik, élek-e vele. Mindent megteszek annak érdekében, hogy jól sikerüljön a felkészülés és hogy a bajnoki szezonra is a csapattal maradhassak. Ez az elsődleges célom. Sokat segített a Somorján töltött két év. Lehet, hogy a szurkolók nem így gondolják, de a másodosztály egy nehéz bajnokság, amelynek megvan a maga színvonala, és egy fiatal játékos számára remek köztes állomást jelent. Ráadásul a Somorja is a MOL Akadémián edz, ahol kiváló feltételek állnak rendelkezésre” – nyilatkozta a klub honlapjának Martin Rymarenko.

 

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.