Két gólos győzelmet aratott a DAC a Trencsén felett

By
Updated: apríl 17, 2021

Három nyeretlen mérkőzés után ismét győzni tudott a DAC, a sárga-kékek a rájátszás 5. fordulójában két góllal múlták felül a Trencsén csapatát.

Jól kezdte a mérkőzést a DAC, már a 8. percben vezetést szerzett a sárga-kék alakulat. Nebyla passza után Ramirez a tizenhatos vonaláról a kapufa segítségével a hálóba talált – 1:0. A következő helyzetre a 21. percig kellett várni. Balić balról végzett el szabadrúgást, a betekert labdát Divković csúsztatta a hálóba – 2:0. Ez után többnyire a két tizenhatos között folyt a játék, mindkét oldalon több hibával. A 40. percben Pirinen ment el a bal oldalon, lapos beadását Čataković nem sokkal küldte mellé. A 43. percben Divković passza után Andzouana lövése szállt mellé.
Fordulás után az első helyzet a DAC előtt adódott. Az 53. percben Davis beadása után Beskorovainyi nem sokkal fejelt mellé. Az 57. percben Da Silva lövését védte Jedlička. A 62. percben Davis próbálkozott lövéssel, de 23 méterről a kapus védett. A második félidőben is többnyire a két tizenhatos között folyt a játék, komoly helyzetek nélkül. A 81. percben Tučný beadása után az ötösről Corryn küldte a labdát Jedlička kezébe. A végére már az eredmény nem változott, a DAC két góllal győzte le a Trencsén csapatát.

FC DAC 1904 – AS Trencsén 2:0 (2:0)
Gólszerzők: Ramirez (8.), Divković (21.)
Sárga lapok: Kadák (49.), Križan (54.)
Játékvezetők: Kišš – Weiss, Ádám
FCDAC: Jedlička – Sommer, Kružliak, Beskorovainyi, Davis – Schäfer, Balić (90.) – Divković (90. Moumou), Nebyla (79. Christie-Davies), Andzouana (72. Taiwo) – Ramirez (90. Nicolaescu)
AS Trencsén: Kukučka – Yem (85. Ligeon), Da Silva, Križan, Pirinen – El Mahdioui – Ghali (46. Tučný), Zubairu, Kadák (64. Lavrinčík), Corryn – Čatakovič (64. Letenay)