Joao Janeiro: Nagy harciszellemről tettünk tanúbizonyságot!

By
Updated: november 27, 2021

Egy gólos győzelmet aratott a DAC a Trencsén otthonában a három pont sorsát Andrija Balić döntötte el. A lefújás után a két vezető a DAC honlapján értékelte a találkozót. 

Joao Janeiro (DAC): „Nehéz mérkőzés volt, de tudjuk, hogy ebben a bajnokságban egyik meccs sem könnyű. Minőségi csapat ellen játszottunk. Sokat próbálkoztunk, néhány helyzetet sikerült is kidolgozunk. Jó lett volna, ha lövünk még egy gólt. Megvolt rá a területünk, de nem használtuk ki. Nagy harciszellemről tettünk tanúbizonyságot. Boldog vagyok, hogy sikerült begyűjtenünk a három pontot.”

Peter Hlinka (Trencsén): „A mérkőzés már az elején eldőlt. Elvesztettük a labdát, és máris 0:1 volt az eredmény. Az első félidőben két lehetőségünk is volt a gólszerzésre. Később kezdtük elveszíteni a hitünket, hogy megfordíthatjuk a meccset. A második félidőre pályára küldtük Azangot. Színvonalasabb lett a játékunk. A statisztikai mutatók számunkra kedveztek, de pontot mégsem szereztünk. Egyértelműen a hatékonyság volt a döntő. Nem emlékszem, hogy a gólon kívül a vendégeknek lett volna nagy helyzete. Nem voltunk rosszabb csapat, de valamin változtatnunk kell. Gratulálok az ellenfélnek a győzelemhez.”

Fotó: FC DAC

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.