Balić gólja döntött, Trencsénben is győzött a DAC

By
Updated: november 27, 2021

Joao Janeiro második mérkőzésén is győzött a DAC, a sárga-kékek a Fortuna liga 16. fordulójában Trencsénben diadalmaskodtak 1:0 arányban. 

Ezúttal Schäfer András nélkül állt fel a DAC, a középpályás izomsérülés miatt nem léphetett pályára. A mérkőzés viszont remekül kezdődött, nem kellett sokat várni az első DAC gólra. A 3. percben Veselovský ment el a jobb oldalon, a visszaküldött passzát Balić küldte egyből a hálóba – 0:1. A 12. percben egyenlíthetett volna a Trencsén, Ghali baloldali beadását Hollý fejelte a léc alá, de Jedlička bravúrral védett. Küzdelmes mérkőzés zajlott a játéktéren, több hibával játszott mindkét csapat. A 43. percben Hahn kapott indítást a jobb oldalon, visszalőtt labdáját Veselovský készítette le Ciganiks elé, akinek 20 méterről leadott lövését Kukučka bravúrral védte.

Fordulás után Azango több elfutással próbált zavart kelteni a kapu előtt, Janeiro viszont Balckman becserélésével ragált a játékosra. A 69. percben Hollý próbálkozott lövéssel 15 méterről, de Jedlička bravúrral védett. Próbált egyenlíteni a Trencsén, de komoly helyzetbe nem került. A másik oldalon a DAC sem tudott helyzetet kidolgozni, így a végén maradt a 0:1-es eredmény.

AS Trencsén-FC DAC 0:1 (0:1)
Gólszerző: Balić (4.)
Trencsén: Kukučka – Slávik, Jovičić, Stojsavljeć, Madu – Lavrinčík – Hollý (76. Ibrahim), Zubairu (87. Kupusović) – Tučný (46. Azango), Letenay (59. Jendrišek), Ghali (76. Gaži)
DAC: Jedlička – Vera (52. Blackman), Kružliak, Muhamedbegovic, Davis – Dimun, Veselovský (70. Fábry) – Cigaņiks (70. Sharani), A. Balić, Andzouana (79. Moumou) – Hahn (79. Nicolaescu)

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.