Hyballa: A szurkolók fantasztikus mérkőzést láthattak!

By
Updated: október 20, 2018

Vesztes állásból fordított a DAC, a sárga-kékek 3:2 arányban múlták felül a Zólyombrézó gárdáját. A találkozót a két vezetőedző értékelte. 

Peter Hyballa (DAC): 

Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, dicséret illeti ellenfelünket, mert játszani jöttek Dunaszerdahelyre. Jól kezdtünk, hamar vezetést szereztünk, majd Kalmár a kapufát találta el. Az ellenfelünk visszatért a mérkőzésbe, túl nagy helyet hagytunk a védelem és a középpálya között. A félidőben változtattunk, Špiriak helyett Tretiakov állt be, Vida Máté pedig a jobbhátvéd posztra került. Az utolsó 30 perc kiváló volt, a szurkolók pedig egy fantasztikus mérkőzést láthattak. Örülünk, hogy győzni tudtunk.

Hyballa Pačinda hiányáról a vesztes állás során: 1:2-es állásnál balra néztem, Pačinda nem volt ott, majd jobbra néztem, Pačinda ott sem volt. A két oldalamon a kiváló segítőim álltak. Nekem a saját játékosaimra kell gondolnom. Sok sikert kívánom Pačindának új csapatában.

Hyballa Šatka válogatottbeli hibájáról: Pénteken beszéltem vele. Nagyon sajnálom Ján Kozákot, Ľubo butaságot követett el. A klubon belül is vannak értékek, amelyeket be kell tartani. Ezek a játékosok sokat keresnek, de nem lehetnek olyanok, mint a diákok, nem viselkedhetnek így. Šatka a klubtól büntetést kap. Még egyszer sajnálom, ami a válogatott szövetségi kapitányával történt.

Marek Fabuľa (Zólyombrézó):

Kegyetlen érés, lógó orral távozni, szomorúak vagyunk. Ahhoz képest, hogy idegenben játszottunk, nagyon sok helyzetünk volt. A mérkőzés kezdete néhány játékos számára új volt, ugyanis még sosem láttak együtt ennyi nézőt. A vesztes állás után játékba kerültünk, majd vezettünk. A második félidőt könnyelműen kezdtük, nagy egyéni hibákat követtünk el, ezek pedig pontokba kerültek. Látni a csapaton belüli fejlődést, de nem lépünk le az útról, mert ez a jó. Remélem, egyszer olyan helyzetbe kerülünk, hogy győzni tudunk Dunaszerdahelyen.