Hivatalos: A DAC leigazolta a kameruni Didier Lamkel Zét

By
Updated: september 6, 2021

Nagyot húzott az átigazolási időszak utolsó napján a DAC, amely a szezon végéig kölcsönvette Didier Lamkel Zét a Royal Antwerpen csapatától – közölte a klub honlapja.

Ahogy azt korábban jeleztük, Lamkel Zé lehet a DAC nyári nagy fogása, a kameruni támadó értéke 4,5 millió euró, ezzel a Fortuna liga legértékesebb játékosa lett.
A 24 éves szélső a Lille neveltje, ahonnét a francia másodosztályú Chamois Niortais csapatához igazolt. 2018 nyarán 1 millió euróért került a belga Royal Antwerpen együtteséhez, ahol ez idáig 88 mérkőzésen 21 gólt és 12 gólpasszt jegyzett.

„Didier egy olyan futballista, aki a belga élvonalban szerzett magának nevet, és akinek az életrajza magáért beszél. A fizikai adottságainak (195 cm), kiváló technikájának, a gyorsaságának és a mindkét lábával való remek rúgótechnikájának köszönhetően egy modern, kreatív játékosról beszélünk, aki a támadósor különböző pozícióiban is képes futballozni. Remekül helyezkedik az egyes vonalak között, és kiváló a gólpasszok kiosztásában, akárcsak a góllövésben. Belgiumban az emberek egyszerre örülnek és boldogtalanok, amiért a mi klubunkba és a bajnokságunkba igazolt, mivel valami mindig történt a személye körül, és ezek az események aztán fel lettek nagyítva. Az igazság az, hogy ő egy remek játékos, amit kész megmutatni Dunaszerdahelyen. Ennek az új kihívásnak köszönhetően ismét arra összpontosíthat, ami a lényeges: saját maga képességeire. Bízunk benne, hogy egy olyan nyugodt környezetet teremthetünk neki, amilyenre szüksége van a legjobb teljesítményéhez, és meleg szívvel üdvözöljük a sárga-kék családban” – értékelte a DAC új érkezőjét Jan Van Daele a klub honlapján.

 

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.