Gól nélküli döntetlen az újonc Zólyombrézó otthonában

By
Updated: august 7, 2022

Nem tudta legyőzni az újonc Zólyombrézót a DAC, gól nélküli döntetlennel zártak a sárga-kékek a Fortuna liga 4. fordulójában. Csütörtökön az FCSB elleni EKL visszavágó vár a DAC csapatára. 

Remekül kezdődött a mérkőzés mindkét fél számára, ugyanis nagy küzdelem folyt a kapuk előtt. A 20. percben Ramadan tört kapura, három hazai játékost is kicselezett, de a lövése centikkel mellé szállt. Egy perccel később Ramadan jobboldali beadását Kalmár közelről a kapu kezébe fejelte. A 29. percben Kuzma jobbról törhetett kapura, Petráš remek kifutás után vetődött a labdára és megakadályozta a hazai helyzetet. A 34. percben Nicolaescu tartotta meg elöl a labdát, remekül passzolt Káčer elé, akinek lövését Ludha bravúrral védte. Négy perccel később a pályára lépő Andzouana is helyzetbe került, de ismét a hazai kapus védett. Remek futball zajlott a pályán, mindkét oldalon voltak helyzetek.

A 46. percben Andzouana előtt adódott lehetőség, a másik oldalon Kuzma próbálkozását védte Petráš. A 69. percben Kuzma került a védők mögé, de a nagy helyzetben a kapu mellé lőtt.

A végére gól nem esett, így a DAC gól nélküli döntetlennel távozott a Zólyombrézó ottonából.

Zólyombrézó-FC DAC 0:0
Sárga lapok: 43. David, 45. Godál, 49. Paraj – 23. Njie, 74. Muhamedbegovic
Podbrezová: Ludha – Bartoš, Godál (K), Bakaľa – Grešák (90. Šikula), Grendel, Paraj, Ďatko (78. Bariš) – David (62. Breznaník), Kuzma, Pavúk
DAC: Petráš – Pinto, Kružliak, Brunetti, Muhamedbegovic – Káčer, Njie (38. Andzouana), Nebyla (77. Dimun) – Ramadan (62. Szánthó), Nicolaescu (62. Krstović), Kalmár (K) (46. Balogh)

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.