Egészségügyi dolgozók a DAC-Trencsén bajnokin

By
Updated: august 26, 2021

A koronavírus alatt az első vonalban harcoltak az életekért az egészségügyi dolgozók, a DAC futballklub pedig háláját fejezte ki feléjük.

„A mindennapok hősei a MOL Arénában: a hétvégi találkozóra több mint 300 egészségügyi dolgozó fogadta el meghívásunkat a régiónk kórházaiból.

Az elmúlt másfél évben a sportvilág nehéz időszakon ment keresztül, azonban a legnagyobb kihívásokkal az egészségügyi dolgozók szembesültek. Az ő elszántságuk, kitartásuk, odaadásuk és bátorságuk példamutató értékkel bír minden sportember és sportszerető számára. Az áldozatos munkájuk nélkül ma nem tartanánk ott, hogy újra nézők előtt focizhassunk. A köszönet a legkevesebb, amivel azoknak tartozunk, akik a járvány sújtotta kórházak zavartalan működésében részt vettek.

Éppen ezért a Pyronova cégcsoport kezdeményezésére úgy döntöttünk, hogy megháláljuk az egészségügyi dolgozók eddigi alázatos munkáját és köszönetünk jeléül meghívtuk őket a vasárnapi DAC-Trencsén Fortuna Liga-mérkőzésre.

Örülünk, hogy a dunaszerdahelyi, galántai és komáromi kórházak képviseletében több mint háromszázan el tudtak jönni, hogy együtt szurkoljanak velünk. Köszönjük!“ – áll a klub közleményében.