Bernd Storck: Visszatértünk a győzelmi útra!

By
Updated: marec 13, 2021

Két gólos győzelmet aratott a DAC az Aranyosmarót ellen, a  sárga-kékek győzelemmel kezdték a Fortuna liga rájátszását. A mérkőzést a két vezetőedző értékelte. 

Bernd Storck (DAC): Gratulálok a csapatnak a győzelemhez. Nehéz mérkőzés volt egy szervezett ellenféllel szemben. Visszahúzódóan, mély védekezéssel játszottak. A szünetben azt mondtam a játékosoknak, legyenek türelemmel. Majd jött Kalmár gyönyörű gólja, amellyel feltörtük a várakozást. Utána Davis fantasztikus beadása után Ramirez is gólt szerzett. Most szervezettebben játszottunk, nem hagytunk teret a kontráknak. Örülök, hogy a Slovan elleni vereség után visszatértünk a győzelmi útra.

Ľuboš Benkovský (Aranyosmarót): Szervezett védekezéssel próbáltunk játszani, hogy kitöltsük a szabad helyeket. Megszereztük a labdákat, de nem tudtuk kihasználni az üres területeket. Az ellenfél azonnal elvette a labdát és nem tudtunk gólt szerezni. Egy lehetőségünk volt, ilyeneket viszont ki kell használni, ugyanis később nehezen szerzünk pontokat az ellenfelekkel szemben.