Bernd Storck: Megérdemelten nyertünk!

By
Updated: august 22, 2020

2:1-es győzelmet aratott a DAC a Nagyszombat ellen, a mérkőzés mindkét találatát Ramirez szerezte. A lefújás után a két vezetőedző értékelte a mérkőzést.

Bernd Storck (DAC):
Kiegyenlített mérkőzés volt. Sikerült gólt szereznünk, Németországban ezt vasárnapi gólnak nevezik. Ramireztől láttam, hogy az edzéseken is gyakorolja a hasonló gólokat. Keményen dolgozott, megérdemelte a találatot. A félidőben mondtam a játékosoknak, hogy türelmesnek kell lennünk. A második félidőben megváltoztattuk a játékunkat, azzal a stílussal játszottunk, ami a miénk. A kihagyott büntető után is mentünk a győzelemért és megérdemelten nyertünk.

 

Marián Šarmír (Nagyszombat):
Más felállásban kellett a mérkőzésbe mennünk, mint a Garamszentkereszt ellen. Az első félidőben a játék szervezése jól ment, az ellenfél felrúgta a labdákat, mi pedig összeszedtük. Az ellenfél megérdemelten szerzett vezetést, voltak helyzetei is, de sikerült kiegyenlíteni. A szervezésért és küzdésért dicséret illeti a játékosokat. A Dunaszerdahelynek remek játékosai és edzője van, látni a fejlődést. Gratulálok a győzelemhez.