Medgyes József a nagyudvarnokiak új edzője

By
Updated: február 6, 2018

A korábbi DAC-játékos, Medgyes József vette át Nagyudvarnok csapatának irányítását. A Dunaszerdahelyi Területi Labdarúgó-bajnokság tavalyi VII. ligájának bajnokcsapata jelenleg az AG Sport liga tabellájának 12. helyén telel.

A tapasztalt játékos és szakképzett edző korábban Bősön, Galántán és a magyarországi Kaposvár csapatánál is szerepelt. Somorján a II. ligában edzőként is irányította a csapatot, Nagyudvarnokban Jakóczi Gábort váltotta. Pár hét tárgyalás után megszületett az egyezség köztem és a klub közt. Nagyon szimpatikus számomra a csapat. Szerintem jóval többre képesek, mint ahogy azt a jelenlegi táblázatban elfoglalt pozíciójuk is mutatja. A környezet is elnyerte tetszésem – hasznos a műfüves pálya, rendszeresen gondozzák a főpályát is. A vezetőségi tagok nagyon rokonszenvesek, akik nagyon szeretik és támogatják a focit. Mint azt tudjuk, kis településeken nem olyan egyszerű finanszírozni a helyi sportéletet. Ezen a szinten a focit csak jó kapcsolatokkal lehet fenntartani. Ez is volt az első elvárás velem szemben, hogy elsősorban a viszonyokat kell kicsit helyrehozni. A fiúk hozzáállására nem lehet panasz. Az eredmények pedig biztosan fognak majd jönni. Bízom benne, hogy a csapat az első hatban végez majd. ” – árulta el az új tréner, Medgyes József.

Szabad Jenő csapatvezetőtől megtudtuk, hogy több régi és új játékos érkezésére lehet számítani. Újra csatlakozott a csapathoz a korábbi kapus, Szőke Erik, aki az V. ligás Szaptól búcsúzott, továbbá Sánka Roland, a klub saját nevelésű játékosa padányi vendégjátékáról tért vissza Nagyudvarnokba. További három-négy játékossal pedig már folynak a tárgyalások. A tavalyi bajnokcsapatból ugyanakkor nevelőklubjukhoz, Csallóközkürtre igazolt vissza Losonszki Márk, Lukovics Attila, Szigeti Attila és Harsányi Dávid.

by bété