Rossi: Berekesztem a Honvéddal kapcsolatos nyilatkozatokat

By
Updated: december 14, 2017

Az elmúlt napokban több éles szócsata zajlott George F. Hemingway és Marco Rossi között, ráadásul a Honvéd tulajdonosa a dunaszerdahelyiekre is sértő megjegyzést tett.

Ennek tükrében Marco Rossi Facebook oldalán közölte, a jövőben nem kíván a Budapest Honvéd csapatával kapcsolatban nyilatkozni.

„A legutóbbi incidens után szeretném berekeszteni a Honvéddal kapcsolatos nyilatkozatokat. Igazán nagyon sajnálom, ami történik. Meglepődtem és csalódott vagyok, reméltem végre egy kicsivel több tiszteletet. Bár, ugye sokkal könnyebb másokat hibáztatni, mint felelősséget vállalni önmagukért. Másképpen is végződhetett volna… de rendben van. Mindenkinek nyilván megvan a maga igaza.

A Honvédnak is. Ez viszont már a múlt, ami természetesen örökké megmarad a szívemben, de a DAC a jelen. És én minden elkötelezettségem, energiám a DAC-nak szentelem: a klubnak és a szurkolóknak egyaránt, akik hittek és hisznek bennem. A célom megszolgálni ezt a bizalmat, és a lehető legjobb munkát végezni. Hát, akkor itt az idő, hogy összefoglaljuk a mögöttünk álló szezont.

Az új bajnokságban a tabella negyedik helyén állunk, 2 ponttal elmaradva a második helytől. 19 játékból 8 győzelem, 8 döntetlen és 3 vereség a mérlegünk. Egy számunkra gyakorlatilag alig ismert országban ez nem rossz eredmény tekintettel arra, hogy játszunk a kupában is, 4 mérkőzésből 4-et sikerült megnyernünk, ezzel ott vagyunk a negyeddöntőben. Úgy gondolom, elégedettek lehetünk ezzel a kezdettel, de azok, akik ismernek engem, tudják, hogy mindig a legjobbat, legtöbbet akarom kihozni a fiaimból és saját magamból is. Most néhány napra megpihenhetünk, de aztán nagyon sok munka vár még ránk, hogy egy nagyszerű évet indíthassunk el… A viták eltűnnek az idő rostájában, de a tények megmaradnak.
A tények számítanak. Hajrá DAC!“