Négy DAC mérkőzést közvetít az M4 Sport

By
Updated: august 16, 2017

Különleges sporteseménnyel is ünnepel az M4 Sport az államalapítás ünnepén – élőben a Dunaszerdahelyi FC DAC – MSK Zsolna összecsapás augusztus 20-án – közölte az M4 Sport.

Történelmi jelentőségű megállapodást kötött a közmédia: a Felvidék legfontosabb labdarúgóklubjának mérkőzéseiből legalább négyet közvetít élőben az M4 Sport. Az első mérkőzés a DAC–Zsolna augusztus 20-án, 18:30 kor lesz látható az M4 Sporton és az m4sport.hu-n, a magyar államalapítás ünnepén. A további három mérkőzés a közmédia által szabadon választható lesz.

„Büszkék vagyunk arra, hogy az MTVA egyre természetesebben teljesíti alapításkor kitűzött küldetését, és beszámol, hírt ad, tudósít a határon túli magyarság jeles kulturális-, közéleti-, vagy éppen sporthíreiről. Arra külön büszkék vagyunk, hogy Magyarország születésnapját, az államalapítást egy különleges sporteseménnyel is megünnepelhetjük az M4 Sporton, és ezzel egészítjük ki azt a színes közvetítés-sorozatot, amellyel napközben a Dunán, az M1-en és a Duna Worldön készülünk a teljes Kárpát-medencéből” – értékelte a történelmi megállapodást Vaszily Miklós, az MTVA vezérigazgatója.