Nem lesz szervezett szurkolás a Nagyszombat elleni rangadón

By
Updated: október 19, 2016

Rangadó vár a DAC csapatára a Fortuna Liga 13. fordulójában, a sárga-kékek október 23-án vasárnap Nagyszombatban lépnek pályára. A kerületi rangadóról ezúttal a szurkolók hiányozni fognak, mivel az YBS Fanklub nem szervez szurkolói túrát.

Az alábbiakban közöljük az YBS Fanklub közleményét:

Maximálisan támogattuk eddig szeretett csapatunkat, de nálunk szurkolóknál is van egy határ, amit nem tudunk tétlenül, csöndben nézni, figyelmen kívül hagyni. Türelmünk véges. Vártunk, bíztunk csapatunk iránti elkötelezettségből, de eredménytelenül.

A lefele ívelő visszaesés, a sorozatos vereség, az eredménytelen játék, a legutolsó meccs eredményének szégyene, a játékosok DAC elvek szerinti elszántsága, küzdőszelleme, az akarat, a mindent felülmúló, megalkuvást nem ismerő győzni akarás hiánya mind döntésünkhöz, elhatározásunkhoz vezetett.

Az YBS Fanklub a többi szurkolói csoportok képviselőivel WA, VU egyeztetve arra a döntésre jutottak, hogy NEM VESZNEK RÉSZT SZERVEZETTEN a soron következő bajnoki MÉRKŐZÉSEN.

Aki támogatja nézetünket, ne menjen el a közelgő nagyszombati – DAC meccsre. Csak együtt tudunk célt elérni.
Célunk, hogy felhívjuk a DAC vezetőség és a játékosok figyelmét a probléma felismerésére, kezelésére, megoldására, a feszültség oldására, bízva abban, hogy számonkérésünk, nézetünk, kinyilatkoztatásának lehetőségét megkapjuk egy mihamarabbi közös beszélgetés során.
Egyeseti vagy több meccsről lesz – e szó, az a DAC vezetéségének, játékosainak döntésétől, hozzáállásától függ, és a kért összejövetel időpontjától. Gondoljuk, mindkét fél érdeke a helyzet tisztázása a célok megvitatása a mostani helyzet rendbetétele, normalizálódása.

Addig is, és mindig is HAJRÁ DAC!!! Hajrá Felvidék!
-ybs-

pixbox_kertesz_ladislav

https://www.facebook.com/events/828403835283370