Videó: Súlyos sérülést szenvedett az ETO játékosa

By
Updated: september 19, 2019

Súlyos sérülést szenvedett az ETO FC Győr játékosa, Szimcso Viktor akár egy évre is harcképtelenné válhat. 

Az ETO-Nyíregyháza bajnoki mérkőzésén a 93. percben, 3-1-es vezetésnél Szimcso Viktor kapott egy labdát az oldalvonal mentén a hazai kispad előtt, az ellenfél részéről Gulyás Máté pedig páros lábbal, nem a labdára irányuló mozdulatokkal, méterekről leterítette a játékost. Szimcsot mentő vitte kórházba azonnali kivizsgálásra.

„Ma reggel elvégezték Viktoron a szükséges MR-vizsgálatokat is, amelyek beigazolták félelmeinket. A leleteken tisztán látszik, hogy játékosunk bal térdében elülső kereszt- és belső oldalszalag szakadást szenvedett, valamint leszakadt a porc is. Ez alapján sajnos kijelenthető, hogy Szimcsora körülbelül 8-12 hónap kihagyás vár, és karrierje is veszélybe került. Játékosunkat Dr. Majzik Ernő, az ország egyik térdspecialistája fogja megoperálni hétfőn Siófokon.” – mondta Szimcso sérülésről és állapotáról Soós Imre ügyvezető.

Horror sérülést okozott a Szpari támadója Gulyás a 93.percben. Szimcso egy évre kidőlt.

Gulyás Máté szándéka nehéz félreértelmezni, páros lábbal méterekről szállt bele a győriek támadójába, akit végül mentőnek kellett elvinnie az ETO Stadionból. A WKW ETO FC Győr gólerős támadója olyan súlyos keresztszalag szakadást szenvedett, hogy 8-12 hónap kihagyás vár rá. Érthetetlen és durva szabálytalanság, nincsenek rá szavak.

Uverejnil používateľ ETO FC Győr hivatalos oldala Streda 18. septembra 2019