Már nem Huszti Szabolcs a Debrecen vezetőedzője

By
Updated: október 28, 2021

Távozott a Debreceni VSC labdarúgócsapatának szakmai stábja, Huszti Szabolcs és Toldi Gábor.

A hajdúsági együttes csütörtöki közlése szerint Huszti Szabolcs vezetőedző azt követően ajánlotta fel lemondását, hogy a DVSC szerdán hosszabbítás után 2-1-re alulmaradt a másodosztályú Kecskeméti TE vendégeként a labdarúgó MOL Magyar Kupa negyedik fordulójában, így nem jutott a tizenhat közé.
A szakember lemondását a klub vezetősége elfogadta, és így csütörtöktől (mától) már nem Huszti, illetve segítője, Toldi irányítják a gárda szakmai munkáját. Hozzátették: a szombati, MTK elleni bajnoki mérkőzésre Jeremiás Gergő, mint megbízott edző, továbbá Dombi Tibor, mint pályaedző készíti fel az együttest. Munkájukat a csapat korábbi sikertrénere, Herczeg András szakmai tanácsadóként segíti.
A DVSC újoncként 10 mérkőzésen 9 pontot szerzett az OTP Bank Ligában – a legutóbbi négy fordulóban egyet -, és a tizedik helyen áll a tabellán.
Huszti februárban váltotta a debreceni kispadon Kondás Elemért, és a gárda már az ő irányításával jutott vissza az élvonalba. Mivel nem rendelkezett a megfelelő edzői képesítéssel, Toldi Gábor személyében segítőt is kineveztek vele együtt.

Fotó: dvsc.hu

 

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.