Élvezi az edző bizalmát Budaörsön a dunaszerdahelyi Medgyes Sinan

By
Updated: október 23, 2018

A bajnokság egyharmada után a hatodik helyen tanyázik az NBII mezőnyében a Budaörs csapata, melynek mezében a dunaszerdahelyi Medgyes Sinan kiválóan szerepel. A 25 éves játékos elmúlt és jelenlegi idényéről faggattuk. 

A tavalyi idényben a kiváló negyedik helyen zártatok. Hogy értékelnéd az elmúlt évadot?

A csapat mindent megtett, hogy a legjobb helyezést érjük el. Örömünket pedig fokozta, hogy a negyedik helyen végeztünk. A siker legfőképp annak volt köszönhető, hogy mesterünk, Bognár György nagyon jól összerakta a csapatot és kihozta belőle a maximumot. Kiváló támadójátékot és élvezhető futballt produkáltunk a nézők és a játékosok számára. Sikerült egységes csapattá válnunk. Ehhez persze kellett a Budaörs vezetősége is, amely maximálisan biztosította a feltételeket, hogy minél eredményesebbek lehessünk.,

Egy év kölcsönjáték után végleg Budaörsre igazoltál.

Mivel a csapat 90 százaléka együtt maradt, ezért én is úgy döntöttem, hogy közös megegyezéssel szerződést bontok az ETO csapatával, így júliustól már nem kölcsönben, hanem a Budaörs játékosaként készültem az új idényre. Élvezem a vezetőedző bizalmát és mindent megteszek, hogy a saját fejlődésem és a csapat teljesítménye felfelé íveljen. Bognár mester a pálya bal szélén mindenhol játszat, így ha támadó poszton lépek pályára, akkor gólokat és gólpasszokat is tudok adni.

Hogy értékelnéd a saját teljesítményedet?

Hasonlóan, mint tavaly, ezúttal is volt egy kényszer kihagyásom, mert beteg voltam és három mérkőzést ki kellett hagynom. Azóta viszont visszaszereztem a formám és jól érzem magam. Legutóbb a Budafok ellen gólpasszt is sikerült adnom.

Jelenleg a csapat is az élmezőnyhöz tartozik. Mi a cél? 

Elszenvedtünk egy 4:0-ás vereséget Kazincbarcikától, ami nem fér bele, de azon kívül a vezetőség elégedett lehet. Célunk, hogy a tavalyi idény után ismét elérjük a negyedik helyet.

Milyennek látod az NBII idei mezőnyét?

Ezúttal nincs olyan kimagasló csapat, mint tavaly az MTK, amely játékoskeretével simán visszajutott az NBI-be. A jelenleg is zajló idény sok hasonló képességű csapatból áll. Nehéz megmondani, ki lesz a feljutó. Nagyon jó a Vasas, a Gyirmót és a Zalaegerszeg kerete, erőviszonyban is egyformák.

Fotó: BSC