Végleg visszavonult a legendás Tom Brady

By
Updated: február 1, 2023

Tom Brady szerdán hivatalosan bejelentette, hogy befejezi pályafutását az észak-amerikai profi amerikaifutball-ligában (NFL).

A liga egyetlen hétszeres Super Bowl-győztes játkosa a közösségi médiában egy egyperces videóban mondott köszönetet a családjának, szurkolóknak, csapattársaknak, ellenfeleknek.
Brady 2000 és 2019 között a New England Patriots játékosa volt, csapatával hat Super Bowl-t nyert. Ehhez még egyet hozzátett a Tampa Bay Buccaneersszel, amellyel 2021 februárjában bizonyult a legjobbnak. A 45 esztendős irányító napra pontosan egy évvel ezelőtt, miután csapatával a főcsoport-elődöntőben a Los Angeles Ramstől kikapott, bejelentette visszavonulását, akkor azonban néhány héttel később úgy döntött, mégis folytatja pályafutását. Brady a mostani szezonban is eljutott a rájátszásig a floridai csapattal, azonban a playoff első körében a Dallas Cowboysszal szemben búcsúzott.
A sportág történetének legsikeresebb játékosa minden jelentősebb statisztikai mutatóban – td-passzok, győzelmek, passzolt yardok – vezeti az NFL örökrangsorát. Háromszor választották az idény és ötször a Super Bowl legértékesebb játékosának.

Fotó: NFL

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.