A Magyar Kézilabda Szövetségtől kapott elismerést a HC DAC Dunaszerdahely elnöke

By
Updated: júl 10, 2021

Rangos elismerésben részesítették a HC DAC Dunaszerdahely kézilabda klub elnökét, Dr. Horváth Zoltánt, akit a Magyar Kézilabda Szövetség tüntetett ki.

A szövetség a magyar kézilabdázásért kifejtett eredményes tevékenységéért adott át elismerést a dunaszerdahelyi klubelnöknek.
„Örömteli, ha az ember munkája elismerésre kerül. Hálásan köszönöm a Magyar Kézilabda Szövetségnek a HC DAC utánpótlás bázisának több éve tartó támogatását. Külön öröm, ha határon túl is felfigyelnek a Dunaszerdahelyen zajló törekvéseinkre, aminek köszönhetően a magyar szakszövetség immáron három éve a HC DAC utánpótlás bázisát is a határon túli meghatározó központjai közé sorolja. Ez a díj természetesen a jelenlegi kollégáim munkáját, és a régiónkban zajló több évtizedes múltra visszatekintő edzői tevékenységet is maximálisan elismeri, köszönöm nekik mindennapos áldozatkész tevékenységüket, nélkülük nem lennénk erre érdemesek! Továbbra is azon leszünk, hogy szakmai tevékenységünkkel megháláljuk a felénk irányuló bizalmat, igyekszünk ezek után is, hogy egyre több tehetséges kézilabda-palánta nevelkedjen a csallóközi térségben“ – értékelt a klub honlapján Dr. Horváth Zoltán.

Fotó: MKSZ

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.