2025-ig hosszabbított a Hertha csapatával Dárdai Márton

By
Updated: máj 10, 2021

Szerződést hosszabbított a Hertha BSC csapatával Dárdai Márton, a fiatal tehetség 2025-ig kötelezte el magát a berlini klubbal – közölte a csapat hivatalos honlapja. 

Dárdai Márton mögött eseménydús hetek állnak. Bemutatkozott a kezdőcsapatban, megszerezte első gólpasszát, a csapattal a kiesés ellen küzd, és az érettségi vizsgák vártak rá. Jött viszont a következő lépés, 2025-ig kötött szerződést a Hertha BSC csapatával.
„Marton keresztül-kasul Herthás, és akadémiánk kiemelkedő munkájának újabb remek példája. Első Bundesliga-szezonjának mérkőzésein többször megmutatta a benne rejlő lehetőségeket. Ezért örülünk, hogy a következő néhány évben a Hertha család tagja marad.“ – nyilatkozta a berliniek sportigazgatója, Arne Friedrich.

„10 éves korom óta Herthás vagyok. Mindig az volt az álmom, hogy itt profi legyek, ezért gyorsan világossá vált számomra, hogy a Herthával maradok. Szeretném itt tovább fejleszteni magam, és várom kindenre, ami még hátravan.“ – mondta a 19 éves Dárdai Márton.

A fiatal hátvéd a Bundesliga 7. fordulójában mutatkozott be az élvonalban, tavasszal viszont alapembernek számít a Hertha csapatában. A jelenlegi idényben már 10 mérkőzésen lépett pályára és egy gólpasszt jegyzett.

Fotó: herthabsc.de

https://www.facebook.com/events/828403835283370