Szárnyalnak-e tovább a csallóközcsütörtökiek?

By
Updated: september 21, 2018

Az AG Sport liga 6. fordulójában a listavezető csallóközcsütörtökiek az ötödik helyen álló Ekeccsel csapnak össze. A trónkövetelő eperjesiek a pont nélkül utolsó helyen álló Egyházgelle otthonába látogatnak. A 3-4. helyen álló Somorja B és Felbár összecsapása kiélezett és érdekes párharcot ígér.

A VII. ligában továbbra is nagy a rivalizálás az első két helyen Csallóközkürt és Alistál alakulatai közt. Az éllovas csallóközkürtiek Nagyszarván, az azonos pontszámmal második helyen álló alistáliak pedig Sárosfán lépnek pályára. A harmadik helyen menetelő csallóköznádasdiak a békeieket látják vendégül. A sereghajtó padányiaknál a csilizpatasiak próbálhatnak szerencsét.

Az U19-esek egységesen, szombaton játsszák le mérkőzéseiket.

AG SPORT LIGA/VI. LIGA
6. forduló, szeptember 22. (szombat), 15:30: Balony-Felsőpatony, Izsap-Szentmihályfa, Nagyudvarnok-Nyékvárkony; szeptember 23. (vasárnap), 10:30: Baka-Hegyéte; 15:30: Dióspatony-Nagypaka, Egyházgelle-Pozsonyeperjes, Somorja B-Felbár, Csallóközcsütörtök-Ekecs-Apácaszakállas.

VII. LIGA
6. forduló, szeptember 22. (szombat), 15:30: Vásárút-Pozsonycsákány, Tárnok-Dióspatony B/Patonyrét, Csallóköznádasd-Béke; szeptember 23. (vasárnap), 10:30: Sárosfa-Alistál; 15:30: Nagyszarva-Csallóközkürt, Padány-Csilizpatas, Sárrét-Csilizradvány.

VI. LIGA U19
4. forduló, szeptember 22. (szombat), 13:00: Nagyudvarnok-Nagyszarva, Nyárasd-Ekecs-Apácaszakállas, Pozsonyeperjes-Alistál.