Nem lesz a szlovák válogatott edzője Vladimír Weiss

By
Updated: december 29, 2021

Nem lesz a szlovák labdarúgó-válogatott edzője Vladimír Weiss, aki továbbra is a Slovan csapatát fogja irányítani. A hírt ifj. Ivan Kmotrík a pozsonyiak honlapján közölte.

Miután a szlovák labdarúgó válogatott nem jutott ki a katari világbajnokságra, felröppentek a hírek a szövetségi kapitány lecseréléséről. Štefan Tarkovič helyére több edző érkezhetne, sajtóhírek szerint a poszt legnagyobb várományosa a Slovan trénere, Vladimír Weiss volt. Az 57 éves tréner már 2008 és 2012 között irányította a válogatottat, később öt évig a grúz nemzeti csapat élén is állt.

A klub honlapján viszont a vezérigazgató mindent tisztázott. „Szeretnénk tájékoztatni a futballközvéleményt és szurkolóinkat, és véget vetni a találgatásoknak. Vezetőedzőnk továbbra is Vladimír Weiss lesz, aki folytatja a Slovan csapatában és nem megy sehova. Bízunk benne, hogy folytatjuk közös küldetésünket, és továbbra is dolgozunk céljaink elérése érdekében. Együtt harcolunk zsinórban a negyedik bajnoki címért. További célunk a minél jobb felkészülés az európai kupákra, ahol az idei szezonban elért eredményekre szeretnénk építeni.“ – nyilatkozta a klub vezérigazgatója, ifjabb Ivan Kmotrík.

Fotó: SK Slovan

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.