Két korosztály csatázott a Vidám Paradicsom teremtornán Nyárasdon

By
Updated: február 2, 2020

A kisudvarnoki sportegyesület szervezésében Vidám Paradicsom nevű kétnapos teremtornát rendeztek Nyárasdon. A szombati napon az U13-as korosztály, vasárnap az U11-es csapatok léptek pályára.

Az U13-as korosztályban Nagykeszi, Dióspatony, IMAS Inter Academy, Nádszeg, Nyékvárkony, Vízkelet, Kisudvarnok piros és Kisudvarnok fehér lépett pályára. A küzdelmes találkozók végül az IMAS Inter Academy győzelmét hozta, amely a fináléban Nagykeszi csapatát múlta felül. A harmadik helyen Nádszeg, a negyedik helyen Kisudvarnok piros együttese végzett. A csapatokon kívül egyénileg is díjazták a legjobbakat. A legjobb kapus Ódor Krisztián lett Nagykesziről, a legjobb játékos Kozmér Zalán Kisudvarnokból. A legjobb góllövő az Inter Academy játékosa, Benkovský Lucas lett.

A torna másnapján, vasárnap az U11-es csapatok mérték össze erejüket, ezúttal az IMAS Inter Academy, Lég, Nagykeszi, Nádszeg, Dióspatony, Nyékvárkony, Egyházgelle és Kisudvarnok küzdött a végső győzelemért. A fináléban Nádszeg csapata diadalmaskodott Kisudvarnok ellen, a harmadik helye az Inter Academy szerezte meg. Az egyéni díjazottak között a legjobb kapus Filo Damián lett Kisudvarnokból, a legjobb játékos Bozsaki Botond Nagykesziről. A legjobb góllövő pedig Erdélyi Bence lett Nádszegről.

„Nagyon jó visszajelzéseket kaptunk a csapatoktól és a szülőktől, mindkét nap 2-300 ember fordult meg a mérkőzéseken, a szülőket is beleértve. Színvonalas meccseket és sok szép nagy gólt láthattunk. Szervezésileg mindent rendben lezajlott, a szülők hatalmas segítséget nyújtottak, mindenkire lehetett számítani. Ami a kisudvarnoki csapatokat illeti, jómagam és Bazsó Krisztián irányítottuk Kisudvarnokot. Szombaton negyedikek lettünk az U13-as korosztályban, az U11-ben pedig a második helyet szereztük meg. Színvonalas meccsek voltak, mindenki kitett magáért. Bajban voltunk az egyéni értékelésnél, mindenki nagyon jó teljesítményt nyújtott. Ezúton is köszönjük a Vidám Paradicsom vállalatnak a támogatást, nélkülük nem valósulhatott volna meg a torna.“ – értékelte a kétnapos teremtornát a főszervezők nevében Vincze József.

Eredmények:

U11:

  1. Nádszeg
  2. Kisudvarnok
  3. IMAS Inter Academy
  4. Nagykeszi

Legjobb kapus: Filo Damián (Kisudvarok)
Legjobb játékos: Bozsaki Botond (Nagykeszi)
Legjobb góllövő: Erdélyei Bence (Nádszeg)

U13:

  1. IMAS Inter Academy
  2. Nagykeszi
  3. Nádszeg
  4. Kisudvarnok piros

Legjobb kapus: Ódor Krisztián (Nagykeszi)
Legjobb játékos: Kozmér Zalán (Kisudvarnok)
Legjobb góllövő: Benkovský Lucac (Inter)