Interjú: Mészáros András első gólja győzelmet ért a Garamszentkeresztnek

By
Updated: december 2, 2019

Második győzelmét aratta az újonc Garamszentkereszt a Fortuna ligában, Radványi Miklós vezetése alatt pedig az első sikernek örülhettek. A csapat a Trencsén ellen idegenben diadalmaskodott, ráadásul a győztes találatot a komáromi Mészáros András szerezte. A mérkőzés hősét kérdeztük.

Hogy értékelnéd a győztes találkozót?

Nehéz meccs volt. Tudtuk előre, hogy a trencséniek a labdával nagyon jók, ügyesen tartják meg és jó játékosai vannak. Betartottuk a taktikát, amit a találkozó előtt megbeszéltünk és szerencsére meg is lett az eredménye, amire már nagy szüksége volt a csapatnak. A lefújás után nagyon boldogak voltunk.

Hogy született a gólod?

Az első félidő utolsó percében egy szöglet után egy lepattanó labda elém került és 7-8 méterről sikerült betalálnom.

Mondhatni, hogy ez volt a legfontosabb gólod a bajnokságban?

Mivel ez volt az első gólom az élvonalban, így igen. Nagyon örültem neki. Már Aranyosmarót ellen is közel voltam, hogy betaláljak, akkor épp hogy kirúgták előlem a labdát. Már hosszú ideje vártam a gólra és főleg így, hogy győztes talált volt. Nagyon boldog voltam.

Mennyiben változott a helyzeted a csapatban azzal, hogy Radványi Miklós lett vezetőedző?

Legfőképp abban változott, hogy nem szélsőként, hanem csatárként számol velem. Az utolsó két mérkőzésen jól éreztem magam ebben a pozícióban. Kicsit szoknom kellett, mert elég sokáig játszottam a szélen. De a csatár poszt talán jobban fekszik.

A győzelem nagy lökést adhat a csapatnak? 

Nagyon bízom benne. Vár még ránk egy nehéz mérkőzés, a Szerednek erős kerete van. Ha sikerülne megnyerni, akkor az jó lenne, ugyanis megközelítenénk az előttünk lévő csapatokat.

Fotó: FK Pohronie