Együttműködési megállapodást kötött a Felvidéki válogatott és az MTK

By
Updated: apríl 30, 2020

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Felvidéki válogatott, amely az MTK együttesével kötött szakmai megállapodást. A két egyesület a jövőben közösen segíti egymás munkáját. 

„A legmerészebb álmunkban sem gondoltuk volna, hogy egy ilyen patinás, nagymúltú csapat, mint az MTK nyújt majd segítő kezet nekünk. Megalakulásunk óta sok minden történt velünk. Voltak szép pillanatok, felemelő érzések, de megéltünk kudarcot és nehézségeket egyaránt.

Azt mondják, hogy a bajban ismerszik meg a barát. Nem lenne most határzár, akkor egy közös képpel jelentenénk be budapesti barátainkkal, hogy a Felvidéki Válogatott és az MTK mától kezdve együttműködnek és segítik egymást.“ – áll a klub közleményében.

„Mondanám, hogy hosszú tárgyalás eredménye az együttműködés, de valójában az első találkozás óta tudtuk, hogy jó úton haladunk. Végig baráti hangulatban tárgyaltunk és gyorsan meg is lett az eredménye. Lefektettük a két csapat között az együttműködés alapjait. Több közös tervünk van, ám ezeket még (főleg tekintettel a járványra) pontosítanunk kell. Mindenképp várhatók közös meccsek, megjelenések, események. Lehet szó személyi átszövődésekről is vagy tapasztalatcseréről. A lehetőségek végtelenek. Jelenleg a lényeg, hogy megtaláltuk egymást és együttműködve képzeljük el a jövőt. Köszönjük az MTK-nak a lehetőséget! Természetesen más csapaton előtt is nyitva áll az ajtó.“  – nyilatkozta a válogatott alapítója, Nagy Dávid.