Csilizradványi győzelemmel zárult a Csilizköz Kupa

By
Updated: august 2, 2022

Csilizradványi győzellemel zárult a Csilizköz Kupa, a radványiak a házigazda balonyiak ellen hódították el a hagyományos torna trófeáját. 

Július utolsó hétvégéjén ismét megrendezésre került a hagyományos Csilizköz Kupa, amely a négy csilizközi klub – Balony, Szap, Csiliznyárad és Csilizradvány – részvételével zajlott. A házigazda szerepköre cserélődik, évről évre a négy résztvevő között zajlik. Ezúttal a balonyi sportszervezet rendezte meg az izgalmas, kétnapos tornát.

Az elődöntő első mérkőzésén a két AG Sport ligás együttes, Balony és Szap csapott össze, majd a két VII. ligás (ma már VIII. ligás) Csiliznyárad és Csilizradvány küzdött a döntőbe jutásért.
A Balony-Szap találkozó gól nélkül zárult, így büntetők következtek, melyek során a balonyiak bizonyultak jobbnak. A másik elődöntőn Csilizradvány 5:2 arányban győzte le Csiliznyárad együttesét. A harmadik helyért vívott csata során sok gólt láthattak a nézők, végül a szapaiak diadalmaskodtak. A döntőben a rendes játékidő nem hozott győztest, így következtek a büntetők, melyen során a csilizradványi játékosok bizonyultak jobbnak.

„Véleményem szerint ezúttal is egy színvonalasan megszervezett tornát láthatott a közönség, óriási köszönet ezért a balonyi szervezőgárdának. Úgy gondolom, a csapatok óriási teljesítményt nyújtottak, a döntőben pedig mindkét garda kiegyensúlyozott játékkal rukkolt elő. Annak külön örülök, hogy sok év után sikerült megnyerni ezt a nagy tradíciókkal rendelkező tornát. Köszönet érte a játékosoknak és az edzői stábnak egyaránt, hiszen ezek a sikerek viszik apránként előre klubunkat.“ – értékelte a tornát és a csapat sikerét Szalay Gábor, a győztes csilizradványiak elnöke.

Csilizköz Kupa, eredmények:
Elődöntők:
Balony-Szap 0:0, büntetőkkel 3:0
Csilizradvány-Csiliznyárad 5:2

A 3. helyért:
Szap-Csiliznyárad 6:2

Döntő:
Balony-Csilizradvány 1:1, büntetőkkel 5:6

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.