Bajnokavatóra készülnek Nagyudvarnokban

By
Updated: jún 9, 2017

Az utolsó fordulóval zárul hétvégén a Dunaszerdahelyi Területi Labdarúgó-bajnokság 2016/2017-es idénye. Az AG Sport ligában már egy héttel korábban felavatták az idei bajnokot, Szap csapatát. A VII. ligában nagy eséllyel Nagyudvarnok egyesülete veheti át a győztesnek járó trófeát. A klub egyébként idén ünnepli újraalakulásának 10. évfordulóját, és 9 év után szerepelhet először a járási élvonalban.

Az AG Sport ligában szombaton a megszokottnál korábban, 14 órától zárják le utolsó mérkőzésüket az ekecsiek. Szombaton este 17:30-tól a balonyiak látogatnak Pozsonyeperjesre. A hazaiak múlt héten Csenke skalpját gyűjtötték be. A bajnokcsapat Dióspatonyban, a kisudvarnokiak Egyházgellében vendégeskednek. A bakai csapat Pozsonycsákányt látja vendégül.

Az VII. liga futballmenüjéből szombaton válogathatunk, hiszen egységesen ekkor zajlik az utolsó forduló. Minden bizonnyal sokan látogatnak majd ki Nagyudvarnokba, akik Patonyrét legyőzésével beelőzhetik a hétvégén szabadnapos Nyékvárkony csapatát, így a dobogó legfelső fokára állhatnak fel. A padányiak Nagypaka ellen, a vásárútiak Béke ellen zárják a bajnoki idényt.

AG SPORT LIGA/VI. LIGA
30. forduló, június 10. (szombat), 14:00: Ekecs-Apácaszakállas-Izsap; 17:30: Pozsonyeperjes-Balony; június 11. (vasárnap), 17:30: Csenke-Felsőpatony, Baka-Pozsonycsákány, Dióspatony-Szap, Sárosfa-Szentmihályfa, Hegyéte-Lúcs, Egyházgelle-Kisudvarnok.

VII. LIGA
30. forduló, június 10. (szombat), 17:30: Sárrét-Nagyszarva, Padány-Nagypaka, Nagyudvarnok-Patonyrét, Felbár-Alistál, Somorja B-Csilizpatas, Csilizradvány-Tárnok, Vásárút-Béke. Szabadnapos: Nyékvárkony.

by bété

Váltsd valóra futball álmodat a Futbalový sen utazási irodával, és utazz el kedvenc csapatod mérkőzésére! Bővebb infó ITT.