Hét érmet szereztek Várpalotán a Seishin Karate Klub növendékei

By
Updated: december 10, 2019

Idei utolsó versenyén vett részt Várpalotán a Seishin Karate Klub. A megmérettetésen több mint 190 versenyző vett részt 20 klubból és 3 országból (Magyarország, Szlovákia, Horvátország).

„A Seishin Karate Klubból 7 versenyző vett részt ezen a versenyen, a csapatot Hupián Kristína, és Cserepes Zoltán kísérte el. Elsőnek a pontozásos rendszerben Zezula Filip (Ekecs) lépett tatamira, aki az első küzdelmét 6:0-ra nyerte meg. A másodikban egy ponttal maradt alul, így végül a második helyen végzett. Lányaink közül elsőnek Senkulič Dézi (Keszegfalva) bunyózott. Mindkét bunyóját torony magasan nyerte nagyon szép fejrúgásokkal, ezért a dobogó felső fokára állhatott. Molnár Dominik (Keszegfalva) első küzdelmében sajnos kikapott, de a másik bunyóját egy gyönyörű cseles fej rúgással nyerte meg. Bognár Krisztián (Keszegfalva) a gyerek 1 legnehezebb csoportjába került ahol mindenki sokkal nehezebb volt tőle, de nagyon szépen helytállt és a második bunyóban győzni is tudott.

Többi versenyzőnk már EKO szabályrendszerben indult, ami folyamatos 1,5 perces küzdelmet jelent. Fiúknál Rakus Ján (Keszegfalva) első bunyójában egy nagyon gyors fejrúgással lepte meg ellenfelét, aki sajnos szintúgy fejbe rúgta és hosszabbításban sajnos ki is kapott tőle. Második küzdelmét két gyors fejrúgással nyerte meg. Vígh Lara (Ekecs) egy erős mezőnyben küzdött ma. Első küzdelmét bíróival vesztette el. Csapatunkból utolsónak Oláh Lilla (Ekecs) küzdött. Első küzdelemben alul maradt egy magasabb övfokozatú lánnyal szemben, de a második küzdelemben nyert egy fej rúgással. Második küzdelemben meg fejbe rúgták. A verseny után a csapat még beült egy csapatépítő megérdemelt vacsorára. Mindenkinek még egyszer szívből gratulálunk.“ – értékelte a tornát Sensei Markovics János edző.

Eredmények:
1. helyezett: Senkulič Dézi (Keszegfalva)
2. helyezett: Zezula Filip (Ekecs)
3. helyezettek: Molnár Dominik (Keszegfalva), Bognár Krisztián (Keszegfalva), Rakus Ján (Keszegfalva), Vígh Lara (Ekecs), Oláh Lilla (Ekecs)