Storck: A várakozásoknak megfelelően nehéz mérkőzést vívtunk

By
Updated: august 13, 2020

Továbbra is százszázalékos a DAC, a sárga-kékek a Fortuna liga 2. fordulójában a Garamszentkereszt otthonában diadalmaskodtak 1:2 arányban. Ezzel a DAC sorozatban második győzelmét aratta az új idényben és hat ponttal áll a táblázaton. 

A találkozó végén a két vezetőedző értékelte a találkozót.

Radványi Miklós (Garamszentkereszt): „Büszke vagyok a csapatra. Úgy gondolom, a stratégia amelyet választottunk nem vallott szégyent. Nem játszhatunk kiegyenlített meccset egy olyan csapat ellen, mint a DAC. Minőségbelileg teljesen más szinten állnak hozzánk képest. Az első félidőben volt egy száz százalékos helyzetünk, melyet Fadera nem tudott gólra váltani. Aztán kaptunk egy gólt szabadrúgásból, melyet egy buta szabálytalanság előzött meg a részünkről. Tudtuk azonban, hogy ők is hibázni fognak, és ebből a hibából ki is egyenlítettünk. Pár napja nekünk sikerült az utolsó percekben pontot mentenünk, most épp ellenkezőleg, a csúnyábbik arcát mutatta a futball, és a végén vesztettük el a meccset. Ez a játék már csak ilyen. A meccs alatti indulatokról nem fogok és nem is akarok beszélni”

Bernd Storck (DAC): „A várakozásoknak megfelelően nehéz mérkőzést vívtunk. Az ellenfél remekül megszervezte ellenünk a védelmét, mi pedig nehezen találtuk meg az üres területeket. Az első félidőben igyekeztünk gólt rúgni, de az csak a második felvonásban jött egy szép szabadrúgásból. Utána támadásba lendültek a hazaiak, és össze is jött nekik az egyenlítés. Elaludtunk a szélen, ebből kaptunk gólt. Ha a mérkőzés utolsó pillanataiban szerzi meg egy csapat a győzelmet, az már kicsit a szerencséről is szól, de ilyen a futball. A játékosaimnak gratulálok, amiért a legvégéig küzdöttek.”